Welkom op mijn blog!

Welkom op mijn blog, leuk dat je een bezoekje komt brengen! Mijn naam is Ricardo Ernst. Op deze blog zal ik jullie meenemen door mijn avonturen heen en voornamelijk door mijn vele hobby’s!

Al tijden speel ik met het idee om een blog te maken. Vaak toch wel aan het twijfelen geweest of ik het wel of niet ging doen. Maar deze week eindelijk het besluit genomen. Hoe ziet mijn besluit er uit? “Fuck it, ik leef maar 1 keer en doe wat ik zelf wil”.

Daarom wil ik graag beginnen met de mededeling, dat als je het leuk vind je van harte welkom bent om te komen lezen, volgen en reageren! Vind je het niet leuk? Dan zit er ergens in de hoek van de browser een kruisje waarmee je de pagina sluit.  Haha, niet omdat ik jullie niet mag of iets, maar ik wil gewoon hier een beetje een plek lang leve de lol en soms wat serieuze zaken, maar vooral gezelligheid!

Goed, waar zal ik beginnen, ik zal deze eerste blog proberen niet al te lang te maken. Maar ik ga dus bloggen, ik wil een aantal keer per week hier iets plaatsen. Dit zal voornamelijk over mijn belevenissen gaan en over mijn hobby’s. Ik zal jullie vast een klein rondje meenemen en vertellen waar ik me zoal mee bezig houd en wat mijn hobby’s zijn.

 

Angel

Eén van mijn hobby’s zijn paarden. Sinds een aantal maanden heb ik mijn eerste eigen pony, genaamd Angel. Een Shetlander merrie van 10 jaar, op de blog zullen jullie dus ook regelmatig mijn belevenissen met haar lezen. We richten ons vooral op leuke dingen, lekker buiten wandelen, vrijheidsdressuur in de toekomst en ik ben haar hard aan het klaarstomen om voor de kar te komen lopen!

 

 

 

 

Fotografie

Een andere hobby van me is de fotografie. Dan wel voornamelijk de pers fotografie, ooit ben ik hier in gerold en ben hier inmiddels al jaren lang in actief. Onder andere ben ik actief voor een grote nieuws site in mijn regio en daarnaast voor een landelijk persbureau. Deze tak van fotografie is echt wel een vak apart, je maakt een hoop bijzondere dingen mee. Ik kom zowel bij leuke zaken (feesten, openingen etc) als bij wat minder leuke zaken (branden, ongevallen etc). Het is erg afwisselend en interessant werk. Ook hierover zal ik af en toe schrijven in deze blog.

 

Camerawerk

Ook vind ik het erg leuk om achter de filmcamera te staan. Stiekem blijft mijn droom hier ooit mijn werk van te maken. Ondanks dat dit best moeilijk is probeer ik hard aan de weg te timmeren. Af en toe ben ik bezig met wat kleine bedrijfs films, opdrachten van klanten of eigen producties. Daarnaast ben ik ook actief voor een RTV hier een dorpje verderop waar ik altijd met heel veel plezier kom!

 

 

Ballonvaren

Deze hobby heb ik nog niet zo heel lang, sinds eigenlijk begin afgelopen zomer pas. Stiekem heb ik luchtballonnen altijd al heel interessant gevonden. Via iemand die ik kende via de nieuwssite ben ik eigenlijk in het ballonvaart wereldje terecht gekomen. Eerst eens wezen fotograferen bij het opstijgen, daarna een keer mee gereden richting de landing en niet veel later was ik er actief als crewlid. Dat houd voornamelijk in de werkzaamheden op de grond. Het brengen van de passagiers, het opbouwen en afbreken van de ballon en het volgen van de ballon tijdens de vaart. Ook hier zal ik jullie in de blog meer over vertellen en mijn avonturen met jullie delen. Al zal dat nog even duren want eigenlijk is het seizoen nu over en zullen er weinig tot geen vaarten meer zijn.

 

Nou dit is zo ongeveer wel wat ik jullie even kort kon vertellen. Hierboven ben ik niet teveel op de onderwerpen ingegaan zodat ik jullie in mijn andere blogs ook nog voldoende te vertellen heb. Mijn doel ik om een aantal keer per week te bloggen, dit zal wellicht niet altijd lukken. Naast de hierboven genoemde onderwerpen kan en zal ik over van alles en nog wat gaan bloggen wat ik allemaal meemaak in het dagelijks leven. Mochten jullie vragen hebben mag je deze gerust altijd stellen in een reactie of een mailtje! Leuk dat je de tijd genomen hebt om mijn blog te lezen en hopelijk tot de volgende keer!

Ohjaa! Nog 1 dingetje, willen jullie meer over mij persoonlijk lezen kan dat op >>Deze pagina<<

 

Geef een reactie